,

laatste voorwedstrijden Divisie 6 en D3

Zaterdag 1 april waren de laatste voorwedstrijden voor divisie 6 en D3. In de 1e ronde werd Liv 15e (1e op balk!) en Marli 12e. Pre-instapper Ninthe behaalde een keurige 4e plaats met medaille!
In ronde 2 eindige Cècile op een hele nette 2e plaats! Kris eindigde met medaille op een 5e plaats! In de 4e ronde deed Eline het prima, scoorde maar liefst 15.000 punten op vloer en kwam op een 8e plaats! En in de laatste ronde behaalde Sienna Elise een keurige 3e plaats.

2de voorwedstrijd div 4-5 en D2

Afgelopen zaterdag, 25 april, was de 2de voorwedstrijd voor onze div 4-5 en D2 turnsters.  In totaal deden er 12 turnsters mee. Een dag vol spanning en plezier. De dag werd afgerond met een mooie score van 3 medailles.

Medailleregen bij Gym & Move

De turnsters van Gym & Move hebben op 21 januari flink wat medailles in de wacht gesleept. In de voorwedstrijd voor divisie 5/6 in Amersfoort wonnen onze turnsters maar liefst 7 medailles.

,

Nieuwjaarsduik

Ook dit jaar was er weer de Nieuwjaarsduik op zondag 8 januari in zwembad Fletiomare. Na de duik was er vrij zwemmen, met wat lekkers en drinken. Ouders konden kijken vanaf de tribune. Voor vrijwilligers was er daarna in de bar van zwemvereniging Watervlo een gezellige borrel vanwege ons 10-jarig jubileum.

Pietengym

Op 29 november zijn de Pieten weer langs geweest bij Gym & Move! De trainsters verzorgden een speciale les waarbij klimmen, klauteren, gooien, evenwicht bewaren en andere ‘Piet-technieken’ geoefend werden. Voor de kinderen was er iets lekkers te eten en te drinken.