Grote Club Actie.

Grote Club Actie 2018 – Help je mee zoveel mogelijk loten te verkopen ?

Natuurlijk doet Gym & Move ook dit jaar weer mee aan de Grote Club Actie.
Een mooie gelegenheid om extra inkomsten binnen te halen om wat moois mee te doen.

Een lot kost € 3. Gym & Move ontvangt rechtstreeks € 2,40 per lot (80% is dus voor de vereniging!).

Vorig jaar hebben we € 2000 opgehaald. Dit jaar gaan we dat hopelijk overtreffen. Maar dat kan alleen met jouw hulp.

De lotenboekjes worden door de trainers in de lessen uitgereikt.

Vanaf zaterdag 15 september mag je starten met het verkopen van loten.

We hebben gekozen voor eenmalige machtiging. Het voordeel is dat lotenverkopers niet met contact geld over straat hoeven. De kopers krijgen hun lotnummers na betaling op het bankafschrift te zien.

Loten kopen voor Gym & Move is ook mogelijk via: https://www.clubactie.nl/actie/gymmoveleidscherijn

Nieuwe materialen/toestellen.

Wat gaan we met de opbrengst van de Grote Club Actie doen ?

We willen de opbrengst gebruiken voor nieuwe materialen/toestellen.

We zouden heel graag willen aanschaffen:

 • Pegases (schoolstraat)
 • Plankoline voor de zaal Mereveldlaan en Fletiozaal
 • Klein materiaal (bijv. ballen, hoepels, pittenzakken)
 • ……

Na afloop zullen we kijken hoeveel loten er verkocht zijn en hoeveel budget er nog beschikbaar is om deze opbrengst mee aan te vullen. Maar het hangt dus met name van de opbrengst van de Grote Clubactie af hoeveel spullen we van dit lijstje ook daadwerkelijk kunnen aanschaffen.   Eind november weten we wat de opbrengst is. Dit laten we dan natuurlijk zo snel mogelijk weten plus waar we de opbrengst dan concreet aan zullen besteden. Uiterlijk in januari zorgen we er voor dat de nieuwe materialen besteld zijn.

Beste lotenverkoper

We stellen weer graag aanmoedigingsprijzen beschikbaar voor de top lotenverkopers. Dit keer niet een overall top 3, maar per doelgroep (turnen recreatie, kleutergym, freerun en turnen selectie) zetten we graag diegene die de meeste loten verkocht heeft in het zonnetje met een sport cadeaubon van € 25. In totaal zullen we dus 4 cadeaubonnen van € 25 uitreiken. De winnaars zullen daarnaast nog worden vermeld op onze facebookpagina en op de site van onze vereniging.

Enkele praktische puntjes

 • Officiële landelijke start van de Grote Clubactie is zaterdag 15 september. Vanaf die datum mag je loten gaan verkopen. Wees sportief en begin niet eerder!
 • We hebben gekozen voor eenmalige machtiging. Het voordeel is dat lotenverkopers niet met contact geld over straat hoeven. De kopers krijgen hun lotnummers na betaling op het bankafschrift te zien.
 • De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer (volledig IBAN nr !!) duidelijk op het lot en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven.
 • De lotenboekjes worden vanaf morgen in de lessen door de trainers uitgereikt.
 • Is je boekje vol ?  Vraag aan je train(st)er een nieuw boekje. We hebben altijd extra boekjes beschikbaar.
 • Na afloop lever je je (volle) boekje weer in bij je train(ster). Doe dit uiterlijk in de lesweek van maandag 5 november tot en met zaterdag 10 november. Let op dat je altijd je voor- en achternaam op het boekje zet, voordat je het weer inlevert.
 • Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze vereniging.
 • Verkoop je meer dan 20 loten ? Dan ontvang je per email een voucher. Hierop staan de volgende acties: gratis entreekaartje voor Body Worlds, optisport, Avontura, Bobbejaanland of 2de artikel gratis op masita.com.
 • De trekking van de Grote Clubactie is woensdag 12 december 2018. De trekkingsuitslag vind je vanaf 13 december 2018 op clubactie.nl. Kijk voor een volledig overzicht van de prijzen op: clubactie.nl/prijzen.