Onderlinge wedstrijd Gym en Move

Nu we eindelijk weer volop met elkaar kunnen trainen, is het tijd voor een onderlinge wedstrijd! 14 mei organiseren wij een wedstrijddag voor alle turnster die daar aan mee willen doen, recreatie en selectie. Het wordt een hele gezellige dag, waarop alle turnsters kunnen laten zien aan de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s, vrienden waar ze telkens zo hard voor trainen. Aanmelden kan tot 24 april.

Zodra alle aanmeldingen binnen zijn wordt er een indeling gemaakt en volgt de tijd waarop uw zoon/dochter aan de beurt is. Heb je zin om mee te turnen tijdens deze
gezellige, verenigingsdag en te competen tegen je eigen turngenootjes? Meld je dan snel aan!

Zaterdag 14 mei – Sportzaal Fletiohal –Albert Schweitzerlaan 10A, 3451 EC Utrecht

Uiteraard zoeken wij ook vrijwilligers voor deze dag. Lijkt het u leuk om een dagje mee te helpen, meld u dan aan via bestuurgymenmove@gmail.com , alvast bedankt!

Wij zoeken vrijwilligers voor onderstaande acties:
– Opbouwen toestellen zaterdagochtend van 08.00-10.00 uur.
– Teltafel 1 persoon
– Catering 2 personen
– EHBO voor de middag vanaf 13.30 uur.

,

Wedstrijdkalender

De data voor de wedstrijden zijn bekend. Deze informatie staat op de pagina ‘Agenda‘.

Wist u dat….

  • … alle trainers, bestuursleden en vrijwilligers weer in het bezit zijn van een VOG?
  • … wij als bestuur bezig zijn een plan op te zetten om de ouderbetrokkenheid binnen de vereniging te vergroten? Na de kerstvakantie willen wij graag om de tafel met een aantal ouders om te kijken of zij het bestuur kunnen ondersteunen bij wat specifieke taken. Onder andere het regelen van de U-pas aanvragen; het coördineren van de grote clubactie of andere acties; zaalaanvragen op jaarbasis; etc.. Dit zal plaatsvinden gedurende een lunch, geregeld door Gym & Move in de turnhal in Nieuwegein. De datum zal nader bepaald worden. Mocht u interesse hebben in het ondersteunen van het bestuur en deel uit te maken van het leuke Gym & Move team, dan horen wij dit erg graag! Met elke kleine bijdrage zijn wij erg blij, ook voor andere ideeën staan wij open. Het gesprek is vrijblijvend, dus mocht u nog twijfels en vragen hebben, meldt u vooral aan. Aanmeldingen mogen naar: bestuurgymenmove@gmail.com
  • ……Voor nu wensen wij iedereen hele fijne feestdagen en op naar een gelukkig, gezond en sportief nieuw jaar, boordevol leuke turnlessen en activiteiten!!

Wedstrijden geannuleerd

De selectiewedstrijden die gepland stonden voor december en januari zijn helaas afgezegd. Over de wedstrijden in de maanden erna hebben wij nog geen informatie. Zodra er bekend is of deze door kunnen gaan, zullen wij jullie dit direct laten weten.

Pietenfeest

Gelukkig hebben we tijdens de lessen van de kinderen het pietenfeest nog kunnen vieren. Alle kinderen hebben een mooi diploma ontvangen, gemaakt door Kimberly Parmessar. De pepernoten zijn dit jaar gesponsord door MoVer. Beiden hartelijk dank daarvoor!

Maatregelen Corona

In de persconferentie van afgelopen zaterdag hebben we te horen gekregen dat er een algehele lockdown is in iedere geval tot 14 januari 2022. Dit betekent dat we helaas niet meer binnen kunnen sporten. Mocht u nog vragen hebben, kunt u die uiteraard altijd stellen aan de trainster van uw zoon/dochter of mailen naar bestuurgymenmove@gmail.com

Grote clubactie

De afgelopen maanden zijn onze turnsters druk bezig geweest met het verkopen van loten voor de turnvereniging; met een prachtig bedrag als resultaat. Er is in totaal €1679,40 opgehaald!

 Wij zijn super blij met jullie inzet. De drie beste verkopers verdienen een plek in het zonnetje en hebben een certificaat ontvangen, applaus voor jullie!


Vergeet niet via de link te checken of uw lot toevallig in de prijzen is gevallen. Het lotnummer kunt u vinden in de mail of op uw bankafschriften. https://lotchecker.clubactie.nl/

Vrijwilliger gezocht voor het maken van onze digitale nieuwsbrieven

Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om de nieuwsbrieven voor Gym&Move te maken. Dit kost u ongeveer 2 uurtjes per maand. Maar u zou ons als bestuur, met zoveel andere taken, heel erg helpen. U kent vast het spreekwoord wel: Vele handen maken licht werk. De leiding en het bestuur zullen de onderwerpen en teksten aanleveren. Voor meer informatie of aanmelden: bestuurgymenmove@gmail.com

Contributie tweede helft seizoen

Contributie 

De tweede helft van dit seizoen start 1 februari 2022. De contributie voor de deze periode (van 1 februari 2022 tot en met zomervakantie 2022) is goedgekeurd tijdens de ALVA op 06-10-2021:

 

Opzeggen?

Meld de opzegging tijdig aan via info@gymenmove.nl om de eerstvolgende incasso te voorkomen. Dit betekent uiterlijk vóór 6 december 2021. Opzeggingen worden alleen geaccepteerd per e-mail en worden bevestigd door de Ledenadministratie. Bij een opzegging na de genoemde uiterste opzegdatum is de contributie voor het volledige halve seizoen verschuldigd. Bij tussentijdse beëindiging van het lidmaatschap wordt er geen contributie gerestitueerd over de lopende helft van het seizoen.

Pietengymnastiek

In de week voorafgaand aan 5 december zullen alle groepen het Pietenfeest in de eigen les vieren.
Veel plezier allemaal!