Nieuwe opzegtermijnen

Tijdens de ALV van 15 november 2022 is besloten om de opzegtermijnen op te schorten naar 15 juni voor de eerste helft van het seizoen en 15 december voor de tweede helft van het seizoen.

De eerste helft van een seizoen start na de zomervakantie (eind augustus); de tweede helft van een seizoen start 1 februari. Meld de opzegging tijdig aan de Ledenadministratie om de eerstvolgende incasso te voorkomen.

Wilt u opzeggen voor de tweede helft van dit seizoen? Doe dit dan uiterlijk vóór 15 december. De opzegging gaat dan in per 31 januari (deelname aan lessen tot en met 31 januari).

Contributieverhoging vanaf 2 e helft seizoen 2022-2023

Tijdens de ALV van 15 november 2022 is besloten dat alle leden dezelfde contributie gaan betalen. Dit betekent dat we geen aparte contributie meer berekenen voor leden t/m 5 jaar.

Deze lagere contributie komt uit de tijd dat de lessen voor leden t/m 5 jaar nog 45 minuten duurden. Ook is besloten om de contributie met ingang van februari 2023 met € 1,00 per half jaar te verhogen.

De nieuwe tarieven vindt u hieronder:

Pietengym

Pietengym

Sinterklaas en zijn pieten zijn alweer bijna onderweg naar Nederland. Ook dit jaar zijn zij weer op zoek naar goede hulppieten. In de week van 28 november t/m 3 december 2022 gaan alle leden tijdens hun eigen les klimmen, klauteren, springen en kunnen zij hun eigen pietendiploma verdienen. Kinderen van de recreatiegroepen die dat leuk vinden mogen verkleed komen.

Uitnodiging

Algemene ledenvergadering

Hierbij nodigt het bestuur van Gym&Move Leidsche Rijn u uit tot het bijwonen van onze Algemene Ledenvergadering. 

Graag aanmelden voor 13 november 2022 via bestuurgymenmove@gmail.com.

Dinsdag 15 November 2022
Tijdstip : 20.00 – 21.30 uur
Kerk aan het Lint (Maximapark)
Alendorperweg 103, Utrecht.

Agenda:
1. opening
2. mededelingen
3. verslag ALV 2021-2022
4. voorstellen nieuwe bestuursleden
5. Financieel verslag 2021-2022 + verslag kascommissie
6. voorstel contributieverhoging
7. Rondvraag
8. sluiting

Onderlinge wedstrijd Gym en Move

Nu we eindelijk weer volop met elkaar kunnen trainen, is het tijd voor een onderlinge wedstrijd! 14 mei organiseren wij een wedstrijddag voor alle turnster die daar aan mee willen doen, recreatie en selectie. Het wordt een hele gezellige dag, waarop alle turnsters kunnen laten zien aan de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s, vrienden waar ze telkens zo hard voor trainen. Aanmelden kan tot 24 april.

Zodra alle aanmeldingen binnen zijn wordt er een indeling gemaakt en volgt de tijd waarop uw zoon/dochter aan de beurt is. Heb je zin om mee te turnen tijdens deze
gezellige, verenigingsdag en te competen tegen je eigen turngenootjes? Meld je dan snel aan!

Zaterdag 14 mei – Sportzaal Fletiohal –Albert Schweitzerlaan 10A, 3451 EC Utrecht

Uiteraard zoeken wij ook vrijwilligers voor deze dag. Lijkt het u leuk om een dagje mee te helpen, meld u dan aan via bestuurgymenmove@gmail.com , alvast bedankt!

Wij zoeken vrijwilligers voor onderstaande acties:
– Opbouwen toestellen zaterdagochtend van 08.00-10.00 uur.
– Teltafel 1 persoon
– Catering 2 personen
– EHBO voor de middag vanaf 13.30 uur.

,

Wedstrijdkalender

De data voor de wedstrijden zijn bekend. Deze informatie staat op de pagina ‘Agenda‘.

Wist u dat….

  • … alle trainers, bestuursleden en vrijwilligers weer in het bezit zijn van een VOG?
  • … wij als bestuur bezig zijn een plan op te zetten om de ouderbetrokkenheid binnen de vereniging te vergroten? Na de kerstvakantie willen wij graag om de tafel met een aantal ouders om te kijken of zij het bestuur kunnen ondersteunen bij wat specifieke taken. Onder andere het regelen van de U-pas aanvragen; het coördineren van de grote clubactie of andere acties; zaalaanvragen op jaarbasis; etc.. Dit zal plaatsvinden gedurende een lunch, geregeld door Gym & Move in de turnhal in Nieuwegein. De datum zal nader bepaald worden. Mocht u interesse hebben in het ondersteunen van het bestuur en deel uit te maken van het leuke Gym & Move team, dan horen wij dit erg graag! Met elke kleine bijdrage zijn wij erg blij, ook voor andere ideeën staan wij open. Het gesprek is vrijblijvend, dus mocht u nog twijfels en vragen hebben, meldt u vooral aan. Aanmeldingen mogen naar: bestuurgymenmove@gmail.com
  • ……Voor nu wensen wij iedereen hele fijne feestdagen en op naar een gelukkig, gezond en sportief nieuw jaar, boordevol leuke turnlessen en activiteiten!!

Wedstrijden geannuleerd

De selectiewedstrijden die gepland stonden voor december en januari zijn helaas afgezegd. Over de wedstrijden in de maanden erna hebben wij nog geen informatie. Zodra er bekend is of deze door kunnen gaan, zullen wij jullie dit direct laten weten.

Pietenfeest

Gelukkig hebben we tijdens de lessen van de kinderen het pietenfeest nog kunnen vieren. Alle kinderen hebben een mooi diploma ontvangen, gemaakt door Kimberly Parmessar. De pepernoten zijn dit jaar gesponsord door MoVer. Beiden hartelijk dank daarvoor!

Maatregelen Corona

In de persconferentie van afgelopen zaterdag hebben we te horen gekregen dat er een algehele lockdown is in iedere geval tot 14 januari 2022. Dit betekent dat we helaas niet meer binnen kunnen sporten. Mocht u nog vragen hebben, kunt u die uiteraard altijd stellen aan de trainster van uw zoon/dochter of mailen naar bestuurgymenmove@gmail.com