Gevolgen Corona

Coronavirus

Geen lessen

Tot nader bericht worden alle lessen stopgezet. Dit is geen maatregel op basis  van een eigen beoordeling van Gym & Move, maar we volgen hierbij één op één de richtlijnen van de overheid, RIVM en de turn/gymnastiekbond KNGU (zie: https://dutchgymnastics.nl/nieuws/coronavirus). Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, die impact hebben op de activiteiten van Gym & Move, zullen we hierover berichten.

Onderlingen Wedstrijd 21 maart gaat niet door

We waren druk met de voorbereidingen. De Fletiozaal was de hele dag gereserveerd, de medailles liggen al gegraveerd klaar, vrijwilligers waren uitgenodigd, juryleden hadden de dag vrij gepland (inclusief zelfs 4 juryleden van een andere vereniging), de puzzel van de hele indeling was net afgerond en het draaiboek lag klaar.

We hoopten de impact van het virus net voor te zijn, maar na de berichtgeving op donderdag 12 maart (waarin de verscherpte maatregelen zijn aangekondigd) hebben we geen andere keus dan de Onderlinge Wedstrijd op 21 maart te cancelen.

Uiteraard zullen we nog alles proberen om te kijken of we de onderlinge wedstrijd later in het seizoen nog kunnen inpassen. Dat hangt af van de ontwikkelingen op corona gebied, maar bijvoorbeeld ook van de KNGU wedstrijdkalender. We komen hier later op terug en zullen dan de inschrijving opnieuw opstarten.

Mocht naar aanleiding van dit bericht vragen/opmerkingen hebben, dan kunt u deze via de mail stellen.