Terugblik Onderlinge Wedstrijd

Zondag 16 april was het weer tijd voor onze jaarlijkse Onderlinge Wedstrijd! Alle leden waren uitgenodigd om zich op te geven om mee te doen aan deze wedstrijd in de Fletiozaal Vleuten.

We hebben ontzettend genoten van alle turnsters die mooie oefeningen lieten zien op de toestellen. Opa’s, oma’s, ouders, broertjes en zusjes, vriendinnetjes en vriendjes zaten op de tribune om aan te moedigen.

Alle deelnemers gingen met een medaille en diploma naar huis. De beste turnsters kregen zelfs een mooie wisselbeker, waar ze een heel jaar van mogen genieten!

Naast het turnspektakel hebben we twee assistenten in het zonnetje gezet: Anouk en Marit. Zij hebben dit seizoen de assistentencursus niveau 1 afgerond en kregen op de Onderlinge Wedstrijd hun diploma uitgereikt. Gefeliciteerd en veel plezier met het assisteren bij onze lessen.

We hebben met elkaar genoten van deze gezellige wedstrijddag. Onze dank gaat uit naar alle ouders die zich opgegeven hadden als vrijwilliger. We zijn erg blij met jullie hulp. Op naar volgend jaar!